[ FYI IT QUALITY & TEST MANAGEMENT conference | 12.6.2013-13.6.2013 Hotel First Copenhagen ]

WORKSHOP: Sådan kommer du i gang med Exploratory Test – uden at miste overblikket!
Exploratory Test er på dansk også kendt som udforskende test. Man kan nemt forledes til at udføre den ustruktureret og uden overblik. Med få teknikker kanman dog lede en Exploratory Test, så indsatsen bliver en aktiv valgt tilgang med fokus på det, der giver ny viden. Nogle af de teknikker, der er vigtige at kende i regi af exploratory test er: mindmaps, heuristikker og session-based test management.
Workshoppen tagersigtemod at give dig nye ideer til, hvad der kunne være relevant at teste af det, du sidder med til dagligt. Ligeledes får du input til, hvordan du undgår at miste overblikket, når du konkret står overfor at skulle vælge, hvad det giver mest værdi at teste i en given situation.
Dette er en praktiskworkshop – såmedbring din laptop!

Om workshop underviseren:
Jesper Lindholt Ottosen har i 10 år arbejdet med struktureret test i Systematic, CSC og TDC. Han har siden 2009 haft interne og eksterne blogs om softwaretest og følger de seneste trends på den globale scene indenfor Exploratory Test og context-drevettest. Jesper harfokus på, at tests skal gøre en forskel ved at være værdi-drevet og finde information om projektets egenskaber.

ETinanutshell_png

Advertisements