Pirat 8 års fødselsdag

… eller “5 opgaver på turen til Sørøverkongens Jonatans Skat”. Inspireret af Jack Sparrow, Münchaussen og “Sørøverkongen Jonatan” af af Linda Vilhelmsen

Post 1: Fiske i piraternes havn (indkørslen)
Jonatan engang pralede med at han kunne fange 100 fisk på 10 minutter. Drengene blev delt i to og skulle fiske i fiskespil som en stafet. Hen til en blå IKEA-pose og fiske en fisk, og så tilbage til den næste.  Lidt frisk blæseevjr hjælper på stemningen, men ikke på hvor nemt det er.

Post 2: Spise reb på galgebakken (legeplads)
Jonatan blev fanget af soldaterne på fortet – og de ville hænge ham. For at redde sig selv spiste han rebet og slap væk. Stående på legepladsens lave træhegn skal drengene skal spise karamelsnørrer, med hænderne på ryggen.

Post 3: Krokodillehavet (højt græs)
“Alle mine kyllinger kom hjem” omsat til “Alle mine pirater kom hjem”. Sørøver kaptajn står på den ene ende af græsset og råber “Alle mine pirater kom hjem”. De andre løber hen til ham, bliver de fanget af krokodillerne – bliver de en krokodille selv.

Post 4: Kanonfortet (legehus)
Jonatan blev igen fanget af soldaterne, og slap kun væk ved at sætte sig på en kanonkugle og flyve væk fra fortet. Drengene bliver delt i to hold, hvert hold får en sort ballon (kanonkugle). Der løbes stafet over et kort stykke, hvor kanonkuglen holdes på måsen.

Post 5: Kviksand (sandkassen)
Sørøverkongen sejlede ind i noget kviksand – han kunne ikke gøre noget, og måtte hive sig selv op med håret. Han reddede sig i land, mens skib og skat gik ned…. hvor mon skatten var begravet?

One thought on “Pirat 8 års fødselsdag

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.